Fælles tagterrasse OG SOLRIGT GÅRDRUM MED MASSER AF PLADS TIL HYGGE, AFSLAPNING OG LEG

Høje Haver består af en hestesko-formet bygning med forskellige højder og spring fra to-fem etager, der giver et let og varieret udtryk. Bygningen er designet med en indre og en ydre identitet. Udefra er facaderne udført i klassiske hvide elementer, der skaber et enkelt udtryk og passer godt til de omkringliggende bygninger, mens facaderne mod gårdrummet er beklædt med varme og taktile trælameller.

Det samme gælder altanerne, der er en integreret del af udtrykket i gårdrummet, mens de på de udadvendte facader skaber en varm kontrast til det enkle, hvide udtryk og samtidig binder hele byggeriet sammen.

Bygningernes spring skaber et naturligt rum på fjerde etage til en eksklusiv tagterrasse for alle beboere på fjerde etage. Tagterrassen er indrettet med grønne planter, borde og bænke, så det bliver et hyggeligt sted at mødes, sludre og nyde en kop kaffe i solen. Herfra er der en flot udsigt til bygningens grønne tage og ikke mindst det grønne gårdrum.

Gårdrummet er designet med træer, blomster og svungne stier, der skaber små hyggelige uderum til ophold, leg og aktivitet. Gårdrummet får solen ind fra syd, så der er rart at være det meste af dagen.

Uanset om du har cykel eller bil, er der gode parkeringsforhold i Høje Haver. Der er afskærmet cykelparkering nord for bygningen med grønne tage og vægge af trælameller, mens du finder hele 117 p-pladser inklusiv otte pladser til elbil.